Vincent ter Laak Verkeersveiligheidstrainingen
VTLV uw opleider
voor code 95 en brandweerchauffeurs

 Klachtenregeling VTLV

 

Meld u klacht

VTLV wil dat U tevreden bent over onze dienstverlening/trainingen. Daarom werken wij  steeds aan de kwaliteit van onze organisatie. Als U een klacht heeft waarmee wij onze dienstverlening/trainingen kunnen verbeteren dan stellen wij het zeer op prijs als U ons dat kunt laten weten. Wij luisteren naar U en zoeken naar een passende oplossing.

 

U kunt U klacht op 2 manieren aan ons doorgeven:

1.       Internet door het zenden van een email naar info@vtlv.nl en dan vragen naar het klachtenregistratieformulier. Wij zullen U dit formulier dan per email of per post toesturen

2.       Telefonisch kan dit van maandag t/m zaterdag op telefoonnummer 06-43772311. Spreek eventueel Uw naam en telefoonnummer in of het adres waarnaar wij het klachtenregistratie formulier kunnen sturen.

 

Indien U klacht zonder aanvullend onderzoek kan worden beantwoord/afgehandeld, dan wordt U binnen 2 werkdagen over de uitkomst geïnformeerd. Is dit niet mogelijk, dan ontvangt U binnen 5 werkdagen bericht van ons. Dit bericht bestaat uit:

·         Het antwoord op of de oplossing voor Uw klacht;

·         Een ontvangstbevestiging inclusief informatie over wie U klacht in behandeling heeft en de te verwachtte afhandeldatum en een telefoonnummer dat U kunt bellen als een aanvullende vragen of opmerkingen heeft.

 

3.         Indien de klacht in onderling overleg niet opgelost kan worden is het mogelijk om 

in beroep te gaan, dan is het Nederlands recht van toepassing.

 

 

Klachten formulier VTLV.docx.pdf
Download